Zet je carrière in vuur en vlam als QbD business developer

De ideale carrière booster voor de Nederlandse life sciences professional

sales happy

"Je ervaring als consultant geeft je een enorm voordeel. Ga er gewoon voor!"

Een geweldige kans

QbD is niet alleen een geweldige plek om je carrière te beginnen als consultant, maar vooral om die verder uit te bouwen in verschillende richtingen.

De perfecte voorbeelden zijn Dominiek en Wim , beide voormalige consultants die nu in sales rollen doorgegroeid zijn voor regio Nederland en België.

Recht voor de raap als we zijn, vroegen we de jongens om voor ons te spreken, en dat deden ze maar al te graag. 

Dus luister naar hen…

Voor Wim is een bizdev-rol een opstap gebleken naar nog grotere dingen: een rol als Sales Manager Europe.

Wim Steenackers

Sales manager europe

Toen ik voor het eerst solliciteerde voor een sales functie, zei onze CEO me in alle eerlijkheid dat ik er nog niet helemaal klaar voor was. En hij had gelijk. Maar niet lang daarna spraken we opnieuw, en stippelden we een duidelijk en geduldig pad uit naar mijn ambitie. Tijdens het hele proces heb ik geleerd door te kijken en te doen, en werd ik steeds op precies de juiste manier uit mijn comfortzone geduwd: niet te veel en niet te weinig. Dus als je mijn advies wilt: als je twijfelt of je klaar bent voor een volgende stap, begin dan gewoon het gesprek en kijk wat er gebeurt. Maar hoe dan ook, aangezien een sales rol bij QbD diepgaande kennis van de sector vereist geeft je ervaring als consultant je zeker een enorm voordeel. Ga er gewoon voor!

"QbD is niet alleen een geweldige plek om je carrière te beginnen, maar vooral om hem verder uit te bouwen."

Ondertussen is Dominiek ongeveer een jaar geleden bij het sales team gekomen, na acht jaar QbD-consultancy en projectmanagement:

Dominiek Rossillion

Business Development Manager

Als QbD-consultant heb je eigenlijk alleen maar een beetje commerciële flair nodig om goed te worden in business development. Zeven jaar geleden, met de ervaring van consultancy bij zo’n 20 QbD-klanten in mijn rugzak, wist ik gewoon dat de tijd rijp was om de sprong te wagen. Het QbD management had onmiddellijk vertrouwen in mij en zorgde ervoor dat ik de juiste begeleiding en opvolging kreeg. En ik ben zo blij dat ik de sprong gewaagd heb: Ik hield van mijn werk als consultant, maar in mijn nieuwe rol kan ik voluit alle facetten van onze life sciences industrie ervaren terwijl ik een enorm netwerk opbouw. Het is ook heel bevredigend om in fantastische projecten te mogen meewerken, en te horen hoe onze consultants dat waarderen.

Als ervaren life sciences professional

Breng je nieuwe klanten aan en weet je hen te overtuigen van de meerwaarde van onze diensten als kennis- en projectorganisatie

Bouw je bestaande klantrelaties verder uit en ben je hun vaste go-to person

Functioneer je als hét gezicht van QbD Nederland bij bestaande klanten én bij nieuwe klanten

Bouw je je netwerk binnen de life science verder uit door een actieve rol op te nemen in belangen- en netwerkverenigingen in de sector

Heb je een ondernemende geest, pak je problemen aan, weet je overtuigend en authentiek te communiceren

Naast een extern netwerk bouw je ook aan je intern netwerk binnen de organisatie met de QbD consultants, je sales collega’s, HR, marketing,… Verkopen doen we samen, met jou als koploper!

Overtuigd? Geïnteresseerd?
Of gewoon nieuwsgierig?

Aarzel dan niet om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en extra context te geven. 

Vraag meer info aan