Zit je eerste professionele ervaring erop? Dan heb je vast zin in meer. Nu je enkele jaren hebt gewerkt, besef je dat dit nog maar het begin is. Je wil nieuwe ervaringen opdoen, je talent volop ontplooien en alles uit je loopbaan halen. Kortom: je wil vooruit.

Bij QbD begrijpen we perfect wat je bedoelt. Daarom geven wij je alle ruimte om te blijven groeien. Vanaf dag één werk je mee aan uitdagende en uiteenlopende projecten die gaan van technologie en product transfers, validatie van software processen en materieel tot kwaliteitsmanagement. Zo doe je continu nieuwe kennis op. Die combineer je met training en begeleiding door ervaren QbD-collega’s van alle leeftijden. Zit je opdracht erop, dan evolueer je verder als QbD-consultant.

Maar dat is nog niet alles. Bij QbD kom je in contact met een grote diversiteit aan klanten die verder gaat dan multinationals en de grote, klassieke farmabedrijven. Denk maar aan medical devices, Biotech, diagnostics, healthcare of de cosmetische industrie waar we niet alleen projecten mee uitvoeren maar ook een adviserende rol opnemen.

Bovendien is QbD internationaal actief, terwijl alle beslissingen toch dicht bij huis worden genomen. Bij ons vind je zoveel meer dan een consultancybedrijf. We zijn een echte kennispartner. Voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers. Je expertise neemt hier dan ook dagelijks toe. Tel daar nog een bijzonder aantrekkelijk loonpakket bij, en het plaatje is compleet. Klinkt goed? Neem gerust contact met ons op en we nodigen je eens uit op een gesprek.

Je merkt het: het wordt een unieke professionele trip. Want kwaliteit staat bij QbD altijd voorop. Dus ook de kwaliteit van jouw loopbaan. Niet alleen tijdens de werkuren, trouwens. Ons motto ‘work hard, play hard’ brengen we geregeld in de praktijk met tal van leuke activiteiten. Kijk dus alvast even op onze ‘fun at work’-pagina.

Voel je je geroepen? Laat dan van je horen! QbD is steeds op zoek naar enthousiaste collega’s met een eerste werkervaring. Ontdek hier onze vacatures en solliciteer.